ארכיון חודשי: ינואר 2010

ציוד להכנת יין – חלק א

  במאמר זה נסקור בקצרה את הציוד העיקרי שישמש אותנו להכנת היין. למי שלא מכיר בכלל את הציוד או את התהליך אולי יהיה קשה להבין מדוע צריך ציוד כזה או אחר, אבל אני מבטיח שבהמשך הדרך (במאמרים הבאים) הכל יהיה מובן. … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה תכנון והכנה עם התגים , , , , , ,

חישוב כמות הענבים

      כחלק מתהליך התכנון וההכנה, אנחנו צריכים לגבש את  היעד שלנו  מבחינת כמות היין שאנחנו רוצים לייצר, ובהתאם לזאת נדע מה כמות הענבים שנצטרך לרכוש. גיבוש יעד כמות היין לייצור, חשובה גם מבחינות רבות נוספות, כמו למשל כדי … להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה תכנון והכנה עם התגים , , , , ,