ארכיון חודשי: ספטמבר 2011

תכנון (אביב)

רקע כללי על יין והסברים איזה ציוד להכנת יין צריך להכין

להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה הכנת יין למתחילים בארבעה שלבים פשוטים

תסיסה (קיץ)

מענבים אל יין… הסברים כיצד להכין את הענבים לתסיסה ומהי תסיסה אלכוהולית

להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה הכנת יין למתחילים בארבעה שלבים פשוטים עם התגים , , ,

יישון (סתיו-קיץ)

הסבר על תקופת היישון של היין. תסיסה מלולקטית, ייצוב היין, שפייה, שבבי עץ ועוד…

להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה הכנת יין למתחילים בארבעה שלבים פשוטים

ביקבוק (קיץ)

מה צריך לבקבק את היין? הסברים על סוגי הבקבוקים, פקקים וכיצד מבקבקים.

להמשיך לקרוא

פורסם בקטגוריה הכנת יין למתחילים בארבעה שלבים פשוטים