תרומת עץ אלון לארומות היין והשפעתו על איכות היין הכללית

ארומת היין היא מרכיב מרכזי באיכותו.

יין מיושן בחביות עץ בכדי להעצים את טעמו, ניחוחותיו ומורכבותו על ידי העברה של תרכובות מן העץ ליין ולאפשר חימצון באופן מבוקר.

בכתבה זה תוכלו ללמוד על זני עץ האלון השונים,

מאילו תרכובות מורכב העץ , אילו תרכובות הוא תורם ליין וכיצד הוא משפיע על איכות היין.

קראו כאן את המאמר

לגירסה המתורגמת לעברית (יתכנו עיוותים לשוניים)

 

 

 

 

 

שתפו והפיצו לחברים: (-:

Share to Google Plus
פוסט זה פורסם בקטגוריה חדשות הכנת יין בעולם, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.