מבצע!בנטונית

בנטונית (Bentonite) – להצללה של יינות 100 גרם

18.00 ₪ 11.00 ₪

לא במלאי

פורסם ב.

חרסית המשמשת להצללה של יינות פרי, רוזה ויינות לבנים.

מינון 2\1 כפית ל5 ליטר יין.

כאשר המטרה היא השגת יציבות בחום, יש לבצע בדיקות של מינונים שונים על מנת לבחון את המינון המינימלי הנדרש להשגת יציבות.

 

הוראות שימוש: יש להרתיח מים בנפח הגדול פי 8 מאבקת הבנטונית (80 גרם מים ל10 גרם בנטונית למשל). כאשר המים רותחים, לערבב לאט תוך כדי ערבוב את הגרגרים לתוך המים ולבחוש היטב ליצירת תערובת אחידה ללא גושים.

יש להניח לתמיסה לעמוד במשך 12-24 שעות בכדי לאפשר לחרסית לספוח מים ולפעול בצורה יעילה. 

את התערובת ההומוגנית יש להוסיף באיטיות ליין תוך כדי ערבוב (ניתן לבצע תוך כדי שפייה למשל).

שתפו והפיצו לחברים: (-:

Share to Google Plus