tartaric-acid-250x250

חומצה טרטרית 1 ק"ג

120.00 ₪

לא במלאי

חומצת טרטרית (חומצת ענבים) 1 ק"ג באריזת פלסטיק. משמש להגברת החמיצות (החומצה הכוללת) והפחתת החומציות (הורדת הpH לערך נמוך יותר).

משמש ליינות אדומים, לבנים ופירות.

ע"פ כלל אצבע 1 גרם\ליטר מפחית את החומציות (pH) ב0.1 נקודות. (לדוגמא מ3.8 ל3.7).

בזמן הקראשינג, במידה וההוספה מבוצעת בשלב התירוש – בענבים אדומים יש לחלק את המנה המחושבת ל2. להוסיף מחצית מהכמות המחושבת, לערבב היטב ולהמתין כשעה. לקחת בדיקת pH ולהתאים את המנה השנייה לפי הקריאה. (במידה ונדרש יותר או פחות חומצה טרטרית, בהתאם לתגובת התירוש).   את ההוספה נהוג לבצע על פי 65% ממשקל או נפח התירוש האדום.

שתפו והפיצו לחברים: (-:

Share to Google Plus