מרץ 28, 2024
חדשות הכנת היין
“יינות טבעיים” (Natural Wines) , גימיק שיווקי או אמיתה?...
טרואר – מה משפיע יותר על היין, אתר הכרם או הClone?...
שוק היינות המתוקים מתעורר לחיים עם טויסט – וודקה עם יין לבן תוסס, פורט רוזה, קוניאק עם מוסקטו...
האם הודו היא סין הבאה מבחינת שוק צרכני יין?...
המהפכה הרובוטית מגיעה לכרם – Wall Ye – הדלייה, ניטור ואפילו בציר ידני רובוטי!...
אודות
צוות הפורטל
פרסום בלוח הכרמים
פרסום בפורטל
מדריך להכנת יין
ייעוץ וליווי אישי
הכנת יין בארבעה שלבים
הכנת יין – מורחב
מתכונים להכנת יין וליקרים
סרטוני הדרכה להכנת יין
מחשבונים להכנת יין
ציוד להכנת יין
חנות לציוד הכנת יין
סניטציה וניקיון
חומרים
קראשרים ומסחטות (מגרסות וPress)
דמיג’אנים ומיכלי תסיסה ויישון
העברת יין, שפייה, ביקבוק ופיקוק
יישון
כלים שונים
הכנת יינות פרי וליקרים
פעילויות
פורום הכנת יין
הקהילה בפייסבוק
לוח הכרמים בישראל
בתיכנון
בדיקות יין
סדנאות
אירועים
מועדון יצרני יין
צור קשר
404 :(
Oops! That page can’t be found.
It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.
חיפוש:
OUR LATEST POSTS
0
0
סרטון הדרכה סיידר חלק א' (דברי פתיחה, ניקוי וחיטוי, תסיסה)
30/09/2012
216
0
חומצה בתירוש ויין חלק ב' - חומצה כוללת וחומציות (pH)
30/09/2012
121
0
חומצה בתירוש ויין חלק א'
30/09/2012
0
0
30/09/2012
178
0
מתכון - יין רימונים ממיץ
30/09/2012
1,364
0
מתכון - שיכר וליקר דובדבנים ("קירש")
30/09/2012
Login
Welcome!
Log into your account
שם משתמש או כתובת אימייל
סיסמה
זכור אותי
|